IMG_20221125_065711_539
f+ v2

Medlemskapet ger förmåner, förtur och exklusivitet.

Som medlem i F+ kommer man alltid ha första plats i kön på precis allt vi producera och presentera. Tänk er fast-track med priority boarding fast i medlemskap. Ett medlemsskap i F + är förmåner, förtur och exklusivitet.

VAD INNEBÄR F+?
Som medlem i F+ får man ett  kurerat månadsmail och tillgång till en stängd Facebook-grupp där nätverket har som ambition att bli ännu mer personligt och än mer givande. Man får tillgång till event, nätverksträffar och raka vägen (via fast track) in i ett än mer dedikerat community. Bättre priser, dealer och gåvor som vi tillsammans med våra partners tar fram under året. 

Redan nu kan ni se att vi släpper event och resor som enbart kommer vara för +medlemmar och på sikt kommer mer och mer av vår produktion och tid läggas på att kurera, bygga och ta F+ till allt det har möjlighet att bli. 

OBS. Det kommer fortfarande finnas möjlighet att nyttja Friendcation som “icke-medlem” men med ett mindre fluffigt utbud. Medlemskapet är helt frivilligt och upp till var och en, vi är medvetna om att det är en kostnad, men det är en nödvändighet för att vi ska kunna jobba med detta i den utsträckning vi vill och som efterfrågas. För vissa räcker det mer än väl att endast vara med i facebook-gruppen medan andra vill ha ut “mer”. Precis som allt annat i livet. F+ är ett tillval, ett plus i kanten i livet.

HUR BLIR JAG MEDLEM?
Vi öppnar upp för nya medlemmar ett par gånger om året. Man signar upp sig på en 6 månaders prenumeration via en köplänk vi delar nedan (obs. ej återbetalningsbar men du kan när som säga upp ditt medlemskap om du inte vill fortsätta med en ny 6 månadersperiod)

För att få åka eller vara med på F+ evenemang och resor måste du vid tillfället eventet tar plats vara aktiv medlem. 

STEG FÖR STEG
När vi öppnar upp för nya medlemmar (just nu öppet till 2e April) köper du ett medlemskap via länken nedan. Din betalning är ditt kvitto och ingen annan avisering tillkommer. Var noga med att skriv i rätt emailadress (!) och notera att systemet inte verkar gilla hotmail, använd gärna en annan. 

VÄLKOMMEN!
Inom 5 arbetsdagar kommer du nu få ett välkomst-mail från Team Friendcation (kolla skräpposten med). I det mailet har du all info du behöver för att börja orientera dig i vår slutna facebook-grupp, alla events och vad vi har i pipen för er.<3
 

Friend
cation

Kontakt:

Följ oss: