IMG_20221028_102440_139

Jobba med oss

Vi är ett Community för kvinnor men vi är också en byrå på språng

Vi skapar content, kampanjer, UGC och jobbar med destinations marknadsföring. Är du eller ditt företag intresserade av att jobba med oss? Klicka in på respektive rubrik för att läsa mer eller maila din förfrågan till friendcationse@gmail.com

IMG_20221119_162428_802

Community + Samarbete

Vill du synas i vårt community? 

Med över 20.000 medlemmar och 100 procent kvinnor har du chansen att synas med din produkt/tjänst i den målgrupp du behöver. Vi skapar IRL-events och når ut via både Facebook, IG och Nyhetsbrev. Kontakta oss nedan för att veta mer. 
 

Byrå/Pr

Vi har under åren tagit in större projekt så som att arrangera events åt och med företag. Vi har tagit fram kampanjunderlag (content) och gått in som rådgivare vid PR/marknadsförings aktiviteter hos flera kunder.

Friendcation är ett starkt varumärke och med den kunskap som Louise och Joanna besitter efter år inom marknadsföring, PR och projektledning så blir Friendcation en bra match för varumärken som behöver en extra push framåt.

IMG_20221123_132108_048
IMG_20221128_093026_642

UGC

User generated Content - Att välja rätt partner för att skapa användargenererat innehåll (UGC) är avgörande för att maximera varumärkesexponering och engagemang. 

Vi jobbar som fristående kreatörer med brinnande intresse för innehåll och storytelling. Vi som byrå av många år erfarenhet från branschen, förstår vikten av att skapa autentiskt och gripande innehåll som ger verklig påverkan, hos verkliga människor.

Här är varför du bör välja oss som dina UGC-kreatörer:

Expertis och Kreativitet: 

Vi är inte bara kreatörer; vi är berättare. Vår byrå har erfarenheten och expertisen att omvandla användargenererat innehåll till berättelser som fängslar och inspirerar din målgrupp. Vi kombinerar kreativitet med strategi för att skapa UGC som verkligen kommunicerar med din publik.

Djupgående Förståelse: 

Vi arbetar nära med våra klienter för att förstå deras varumärkesidentitet och målgrupp. Detta gör att vi kan skapa UGC som inte bara är engagerande utan också exakt anpassat till ditt varumärkes röst och värderingar.

Kvalitet och Konsistens: 

Vi strävar efter kvalitet i allt vi skapar. Oavsett om det är bilder, videor eller text, levererar vi UGC som är i linje med högsta standarder. Vi är dedikerade till att upprätthålla konsistens och professionalism i allt vi producerar. Vi har jobbat med en mängd olika varumärken under de senaste åren och har både stått på beställarens som kreatörens sida.

Effektivitet och Leverans: 

Vår byrå är känd för att leverera i tid och med hög kvalitet. Vi förstår vikten av att ha UGC redo när du behöver det, så att du kan maximera dess påverkan på ditt varumärke.

Optimering och Analys: 

Utöver att skapa UGC hjälper vi dig att optimera dess prestanda. Vi använder data och analyser för att förstå vad som fungerar bäst och anpassar kontinuerligt vår strategi för att maximera effektiviteten av det innehåll vi skapar.

ta ditt användargenererade innehåll till nya höjder

Att välja vår byrå som din UGC-kreatör innebär att du inte bara får högkvalitativt innehåll utan också en partner som är engagerad i ditt varumärkes framgång. Vi är redo att ta ditt användargenererade innehåll till nya höjder och skapa en starkare koppling mellan ditt varumärke och din målgrupp. Låt oss tillsammans skapa innehåll som inte bara berör utan också driver framgång för ditt varumärke

Kontakta oss för frågor, ideer och pris

Om oss - Friendcation

Friend
cation

Kontakt:

Följ oss: