Medlemskap i F+ - Friendcation

Om oss

ett nätverk med
nyfikenhet på livet

Friendcation grundades av Joanna Swica och Louise Johannesson sommaren 2017 och har sedan dess etablerats till ett starkt varumärke, och gemenskap som bygger på att våga utmanas, knyta nya vänskapsband och utvecklas som person.

Friendcation är idag ett av Sveriges största resecommunity och en grupp för kvinnor där man prestigelöst låter nya bekantskaper baserat på intressen växa fram. Det anordnars allt från events, träningsdejter, Staycations, föreläsningar, AWs, frukostar och resor. 

Vi jobbar även mot företag och anordnar PR-resor, kampanjer och skriver resereportage. Allt som skapar tillfällen för nya människor att mötas i olika sammanhang i och kring nya upplevelser!

Gruppen på Facebook är vår digitala mötesplats men det är bara början – här bryter vi isen, sänker trösklar och låter inte någon missa en möjlighet att träffa nya människor bara för att man inte vågar eller inte hittar tillfället. Gruppen har för närvarande 23.000 medlemmar och ökar dagligen. 

Sagt om Friendcation:

"..jag började samtidigt acceptera mig själv, som jag är nu. Lagren började skalas av och jag fann mig själv leta efter lika ärliga och stärkande relationer även utanför Friendcation. Kanske släpptes relationer under den här perioden som skulle kunna ha funnits kvar men igen - ibland är relationer så och det betyder inte att det är för evigt.

Det jag kommer vara Friendcation evigt tacksam är för det här forumet av kvinnor där alla får vara sig själv - oavsett ålder, bakgrund, vikt eller jobb. Men det är på resorna det magiska händer. Så om du som jag bara gått med i gruppen men inte följt med på en resa - ta steget. Du vågar åka själv eftersom du inte kommer vara ensam. Du kommer vara omgiven av starka härliga kvinnor som har nära till sina känslor, till skratt och som håller varandra om ryggen. Underbart!"

Följ oss i våra kanaler:

IMG_20240702_134814_322(1)

HEAD LEAD / GRUNDARE

LOUISE

Brinner för att skapa minnesvärda upplevelser för mig själv och andra. Min främsta skill är planering, projektledning och mood management och vi kommer ses på många resor framöver. Friendcation har under åren gett mig så otroligt mycket - evigt tacksam för att det dessutom ger mig utrymme för mitt drömliv. Ser just nu fram emot: 2 veckor i Grekland och vandringen i Cervinia!

IMG_20240702_135851_742

HEAD COACH / GRUNDARE

JOANNA

Med gedigen bakgrund i crossfit, triathlon, löpning samt gruppträningspass leder jag träningen med en trygg och bestämd hand. Är mån om att alla ska känna sig välkomna, utmana sig och har genom åren byggt upp en kunskapsbank som jag väldigt gärna delar med mig till den som är intresserad. Brinner för löpning, nya upplevelser, god mat och dryck. Leder både level 1 & Level 2 och är en hejjare på att skapa upplevelser!

IMG_20240413_164314_333

COACH (Malmö)

CAROLINE

Resa, träna och att träna andra är majoriteten av min vakna tid! Nyligen färdigbakad fysioterapeut och har flera år som gruppträningsinstruktör i bagaget. Sprider mer än gärna massa träningsglädje och energi, just ask!

Ser mest fram emot: Att roliga events jag har i Malmö med vårt ständigt växande community. Segling och Bågskytte!

Screenshot 2024-03-12 at 17.39.57

COACH (Sthlm)

AGNES

Brinner för att skapa relationer och att alla känner sig sedda. Min främsta skill är problemlösning, Soma Move och att jag har nära till skratt. Jag ser mest fram emot: Playitas i Nov2024 och att få skapa minnen om vin och mat under Toscanas sol i maj.

Mitt bästa minne: Resan till Dalarna med forsränning, klongmediation och varma samtal. Sitter i hjärtat!

IMG_20240610_154834_317

COACH (GBG)

MATILDA

Min expertis är att krydda livet med vardagslyx. I sann Kirchsteiger-anda hittar jag det vackra i det enkla och njuter mer än gärna av en kaffe mot solväggen, en löprunda i skogen eller ett dopp i havet. Älskar mat, resor och samtal om livet i kombination med nya bekantskaper!

Mitt bästa minne: De magiska dagarna på vingården Terreno med F+. Allt var otroligt!

IMG_20221028_103427_815

COACH (Västerås)

IDA

Mitt mål som F-coach är att ge dig en otrolig upplevelse som finns med dig resten av livet. Jobbar med träning & hälsa och är en glädjespridare av rang! Jag ser fram emot: Playitas i November 2024. Aktiva dagar, sol, värme och salsa i poolbaren.

Mitt bästa minne: Limnos 2022. Som taget ur Mamma Mia-filmen.

IMG_20240610_154833_884

COACH (STHLM)

”BECKY”

Trivs som bäst när jag jagar upplevelser och äventyr. Är vass på att projektleda event/resor och sprider enorm energi. Vill du snacka puder, resor, sport eller dricka vin? Säg Hej! Mitt bästa minne: Träningsresan i Grekland där jag träffade otroliga vänner för livet + resorna till Bad Gastein.

IMG_20240411_121820_750

COACH (Sthlm)

FRIDA

Resor och upplevelser är min grej och jag älskar att dyka in i nya kulturer och gemenskaper. Mina främsta skills är projektledning, sprida glädje och se till att alla har det bra.

Leder en vecka i Grekland i slutet på September och ser fram emot Biggest Night. Mitt bästa minne: Fuerteventura

IMG_20240610_154834_058

COACH (Malmö)

MOA

Social optimist som älskar äventyr! Livet blir roligare tillsammans och jag fullkomligt älskar att få möta människor och bygga relationer. En riktig Mood manager!

Ser mest fram emot: Glida ner för backarna i Badgastin och att få segla genom Azorerna + Skottland!

Screenshot 2024-03-12 at 17.41.04

COACH (STHLM)

SANNA

Säger ja till livet och dess upplevelser, stora som små. Gillar att få andra att vilja uppleva mer samtidigt som jag själv kan njuta och ha kul. Jag älskar att umgås med både nya och gamla - gärna på en spännande plats med aktiviteter.

Ser mest fram emot att lära mig surfa i Baleal, bada bastu på Ingarö och leda mer golfresor.

IMG_20240413_164314_378

COACH (STHLM)

SANDRINE

Älskar tunga knäböj, bubbel och vackra utsikter. Jag är duktig på att hitta glitter i vardagen och ser fram emot att få skapa minnesvärda ögonblick tillsammans med er. Ses vi i Sivota? Det blir min första resa som jag leder med Friendcation.

Bästa minnen: Stökig afterski i Hemsedal med 25 tjejer.  Brädåkning i Hemsedal och en vecka Grekland i september.

IMG_20221028_103427_715

COACH (Sthlm)

ROSANNA

Brinner för att sprida glädje och dela med mig enkla knep på hur man kan rå om sig själv. Min främsta skill är instruera yoga, meditation samt skapa en härlig stämning, skratta mycket och dricka bubbel.

Mitt bästa minne: Clamping på Happy Camp, Träning och yogaresa på Playitas. Och kappadokien, wow!

IMG20230911132305

Coach (Gbg)

KIRSTINE

Jag mår som bäst när jag får uppleva och äventyra, både i vardagen och ute i världen. Jag brinner för skidåkning, vandring, unika naturupplevelser, hundträning och god mat och dryck. Jag tackar aldrig nej till en go AW eller afterski.

Mitt bästa minne: MTB event med 12 grymma tjejer i Gbg.

IMG_20240702_135851_726(1)

COACH (GBG)

”NANNE”

Älskar att dela upplevelser och skapa minnen med nyfikna själar! Djupa diskussioner, peppiga hejjarop och mycket skratt bjussar jag på! Mood management och livsnjutning är min grej!

Ser mest fram emot: Kappadokien (för andra gången) & Biggest Night i oktober.

Screenshot 2024-07-02 at 14.03.57

Coach (Sthlm)

STEPHANIE

Att resa, uppleva och utvecklas är något som ligger mig varmt om hjärtat. Med plugg inom turism och ett stort intresse för att projektleda och träffa människor har min roll här fallit naturligt.

Mitt bästa minne: Surfresorna till Baleal + att La Pared är omöjligt att inte nämna här.

IMG_20240610_154834_259

COACH (Sthlm)

CAMILLA

Jag säger JA till allt som låter kul och som är utmanande. Jag har konsekvent tagit mig ur min komfortzon och det är inte ett dugg läskigt bara berikande. Jag är en sann ”people person” med 20 års erfarenhet.

Mina bästa minnen: Kappadokien 2023, Magi! Limnos 2023 vilket gäng, så kul!

IMG_20240702_135851_703(1)

COACH (STHLM)

JENNIE

Tjejen som säger JA till ALLT livet har att erbjuda så ofta och mycket som möjligt! Passion för upplevelser, resor & möten med människor. Ser fram emot: Dalarna & No-Connectio. Lugnet, naturen, möten och fina samtal kring lägerelden.

Mitt bästa minne: Surfresan Baleal, Oslagbart!

IMG_20240702_135114_819(1)

Coach (STHLM)

JADE

Älskar att omringa mig av fantastiska kvinnor och sätter så mycket guldkant på livet jag bara kan. Resor och äventyr står högt upp på listan, hoppas vi ses! 

Friend
cation

Kontakt:

Följ oss: