Medlemskap i F+ - Friendcation

Om oss

ett prestigelöst nätverk
med nyfikenhet på livet

Friendcation grundades av Joanna Swica och Louise Johannesson sommaren 2017 och har sedan dess etablerats till ett starkt varumärke, och gemenskap som bygger på att våga utmanas, knyta nya vänskapsband och utvecklas som person.

Friendcation är en grupp för kvinnor där vi prestigelöst låter nya bekantskaper baserat på intressen växa fram. Vi anordnar allt från events, träningsdejter, Staycations, föreläsningar, AWs, frukostar och resor. 

Vi jobbar även mot företag och anordnar PR-resor, kampanjer och skriver resereportage. Allt som skapar tillfällen för nya människor att mötas i olika sammanhang i och kring nya upplevelser!

Gruppen på Facebook är vår digitala mötesplats men det är bara början – här bryter vi isen, sänker trösklar och låter inte någon missa en möjlighet att träffa nya människor bara för att man inte vågar eller inte hittar tillfället. Gruppen har för närvarande 20.000 medlemmar och ökar dagligen. 

Sagt om Friendcation:

"..jag började samtidigt acceptera mig själv, som jag är nu. Lagren började skalas av och jag fann mig själv leta efter lika ärliga och stärkande relationer även utanför Friendcation. Kanske släpptes relationer under den här perioden som skulle kunna ha funnits kvar men igen - ibland är relationer så och det betyder inte att det är för evigt.

Det jag kommer vara Friendcation evigt tacksam är för det här forumet av kvinnor där alla får vara sig själv - oavsett ålder, bakgrund, vikt eller jobb. Men det är på resorna det magiska händer. Så om du som jag bara gått med i gruppen men inte följt med på en resa - ta steget. Du vågar åka själv eftersom du inte kommer vara ensam. Du kommer vara omgiven av starka härliga kvinnor som har nära till sina känslor, till skratt och som håller varandra om ryggen. Underbart!"

Följ oss i våra kanaler:

IMG_20230617_083920_573

GRUNDARE

LOUISE JOHANNESSON

Brinner för att skapa minnesvärda upplevelser för mig själv och andra. Min främsta skill är planering, projektledning och mood management och vi kommer ses på många resor framöver. Friendcation har under åren gett mig så otroligt mycket - evigt tacksam för att det dessutom ger mig utrymme för mitt drömliv. 

Ser mest fram emot: 2 veckor i Baleal och 2 veckor i Grekland. Sol, värme och aktiv semester!

Mitt bästa minne: Skidresan till Alperna med 25 tjejer. Och kappadokien, vilken dröm

20231210075623_IMG_7752

HEAD COACH / GRUNDARE

JOANNA SWICA

Med gedigen bakgrund i crossfit, triathlon, löpning och gruppträningspass leder jag träningen med en fast med bestämd hand. Är mån om att alla ska känna sig välkomna, utmana sig och har genom åren byggt upp en kunskapsbank som jag väldigt gärna delar med mig till den som är intresserad. Brinner för löpning, nya upplevelser, god mat och dryck. 

Ser mest framemot: Träningsresorna i Grekland och äventyrsresa Lofoten.
Leder Level 1 + 2 träningsresor.

IMG_20221119_115953_907

FD INTERN/COACH

STEPHANIE M NILSSON

Att resa, uppleva och utvecklas är något som ligger mig varmt om hjärtat. Med plugg inom turism och ett stort intresse för att projektleda och träffa människor har min roll här fallit naturligt. Är dessutom en jäkel på att sprida god stämning kring mig!

Ser mest fram emot: Att få min knäoperation avklarad så jag snart kan fortsätta hänga med på Friendcations alla äventyr igen.

Mitt bästa minne: Surfresorna till Baleal - snälla vad magiskt allt är där! Sen är La Pared omöjligt att inte nämna här.

COACH

REBECCA ”BECKY” MÜLLER

Trivs som bäst när jag jagar upplevelser och äventyr. Är vass på att projektleda event/resor och sprider enorm energi. Vill du snacka puder, resor, sport eller dricka vin? Säg HEJ!

Ser mest fram emot: Segla som kapten Jack Sparrow i Azorerna och att skapa vincontent i Toscana

Mitt bästa minne: Träningsresan i Grekland där jag träffade otroliga vänner för livet och vandringsresan i Bad Gastein.

COACH

MOA WÅHLANDER

Social optimist som älskar äventyr! Livet blir roligare tillsammans och jag fullkomligt älskar att få möta människor och bygga relationer. Mood manager och att förena är min grej!

Ser mest fram emot: Glida ner för backarna i Badgastin och att få segla genom Azorerna!

Mitt bästa minne:

Mitt första event med Friendcation- träningsresan till Sivota där jag blev helt golvad över gemenskapen från dag 1.

COACH

SANDRINE QUIGNAUDON

Älskar tunga knäböj, bubbel och vackra utsikter. Jag är duktig på att hitta glitter i vardagen och ser fram emot att få skapa minnesvärda ögonblick tillsammans med er.”

Ser mest fram emot: Brädåkning i Hemsedal och en vecka i Grekland i september.

Mitt bästa minne: Den otroligt stökiga (och helt underbara) afterskin i Hemsedal!

IMG_20221028_103427_815

COACH

IDA WRETLING

Mitt mål som F-coach är att ge dig en otrolig upplevelse som finns med dig resten av livet. Jobbar med träning & hälsa och är en glädjespridare av rang!

Ser fram emot: Playitas i Mars! Aktiva dagar, sol, värme och salsa i poolbaren.

Mitt bästa minne: Limnos 2022. Som taget ur Mamma Mia-filmen.

IMG_20221008_093713_127

COACH

”NANNE” ABDURAHMANOVI

Älskar att dela upplevelser och skapa minnen med nyfikna själar! Djupa diskussioner, peppiga hejjarop och mycket skratt bjussar jag på! Mood management och livsnjutning är min grej!

Ser mest fram emot: Kappadokien (för andra gången) & Biggest Night  I oktober. 

Mitt bästa minne: Kappadokien! Men La Pared var startskottet och det kommer jag aldrig glömma!

COACH

SANNA FRIBORG

Upplevelser är livet. Stora som små! Att få andra att uppleva och ha kul och samtidigt njuta lika mycket själv är jag mycket bra på. Jag älskar relationer och att umgås med nya och gamla bekantskaper, gärna på en spännande plats där man kan göra roliga aktiviteter.

Ser mest fram emot att lära mig surfa och dricka drinkar i Baleal tillsammans med härliga tjejer. 

Mitt bästa minne: kommer garanterat bli Baleal, men också Agnes och min vinterträff med 10 isbadande tjejer. Det var så mysigt!

COACH

CAMILLA NILSSON

Jag säger bara JA till allt som låter kul och som är utmanande. Jag har konsekvent tagit mig ur min komfortzon och det är inte ett dugg läskigt bara berikande.

Jag är en sann ”people person” med 20 års erfarenhet av projektledare och Mood manager är det minst lika viktigt att se alla och få alla att känna sig inkluderade och omhändertagna!

Min energi är också något jag gärna delar med mig av! Fråga mig om allt och jag löser det för jag är en riktig ”doer”

Mina bästa minnen: Kappadokien 2023, jag säger bara magi! Limnos 2023 vilket gäng så kul! Svett och massor med fina varma samtal.

IMG_20221028_103427_715

COACH

ROSANNA GATTI

Brinner för att sprida glädje och dela med mig enkla knep på hur man kan rå om sig själv. Min främsta skill är instruera yoga, meditation samt skapa en härlig stämning, skratta mycket och dricka bubbel.

Ser mest fram emot: Nya äventyr och få hänga med alla härliga kvinnor hos Friendcation!

Mitt bästa minne: Clamping på Happy Camp, Träning och yogaresa på Playitas. Och kappadokien, wow!

COACH

AGNES A LINDBERG

Brinner för att skapa relationer och att alla kvinnor känner sig sedda. Min främsta skill är problemlösning, det fantastiska som är Soma Move och att jag har nära till skratt.

Ser mest fram emot: träningsresan med extra allt på Playitas i mars och även att skapa minnen om vin och mat under Toscanas sol i maj.

Mitt bästa minne: Resan till Dalarna med forsränning, klongmediation och varma samtal. Sitter i hjärtat!

COACH

JENNIE Mepham

Energitjejen som säger JA till ALLT livet har att erbjuda så ofta och mycket som möjligt! Passion för upplevelser, resor & möten med människor. Är life & happiness coach, grym på mood-managment och sprida inspiration. Längtar efter att få träffa er!

Ser fram emot: NO-Connection i Dalarna! Lugnet, naturen, mötet kring lägerelden, skratt och fina samtal

Mitt bästa minne: Surfresan Baleal. Den mysiga lilla byn, bo med tjejerna i villan, Margaritas och solnedgångar. Oslagbart!

COACH

FRIDA HEDELL

Resor och upplevelser är min grej och jag älskar att dyka in i nya kulturer och gemenskaper. Mina främsta skills är projektledning, sprida glädje och se till att alla har det bra.

Ser mest fram emot: En vecka i Grekland och firandet av 20.000 medlemmar i Friendcation.

Bästa minne: Helt klart en vecka på Fuerteventura och La Pared med surf, träning och magiska tjejer.

COACH

CAROLINE ERIKSSON

Resa, träna och träna andra gör jag gärna majoriteten av min vakna tid! Nyligen färdigbakad fysioterapeut och har flera år som gruppträningsinstruktör i bagaget. Sprider mer än gärna massa träningsglädje och energi, just ask!

Ser mest fram emot: Vara hemma i Malmö och bygga ett community med grymma Malmötjejer nu i vår/sommar!

Mitt bästa minne: Mysiga Sunday Session jag fick äran att hålla i december! 

Nyhetsbrev - Friendcation

Friend
cation

Kontakt:

Följ oss: