Häng med på 24 timmar sommar a la countryside, tjuvstart på semester och en lyxig Staycation bara 30 minuter utanför Stockholm. Vi har varit och rekat på Görvälns Slott och detta är precis hur vi vill spendera tid med er. Fin miljö, workshops, god mat, vin, träning, bad, men framför allt härligt häng i liten grupp. Ta med en somrig klänning och ett varm sinne. Detta kommer bli så mysigt!

INGÅR:
EGET rum (Hur najs!?)
Tidig incheck, rundtur och lunch
Workshop i blombindning
Ostronöppning & Bubbel
Sharing-middag Chefstable
Träning med Joanna
Härlig frukost, fika och lite annat

Pris: 3299 pp

Nyttja eventuella förmåner att jobba off site. Stanna kvar efter frukost, jobba från något av gårdens alla fina platser, väv in en lunch och maxa ditt dygn. Boosta dig och kroppen med lite energi det sista du gör innan semestern. Vi är så pepp på detta!

Obs. Man bokar genom att skriva sin email i kommentarerna på ”Bokningsposten”. Få platser, först till kvarn, bokningen är bindande. Får ni förhinder ser ni själva till att hinna en ersättare. Betalningsinfo kommer senare.

Kram Louise & Joanna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *