Häng med oss på Glamping! En uppföljning på förra årets succe. Mot Värmland, Arnön och vännerna på Happie Camp. Har ni som vi drömt om att få bo i lyxiga kanvastält vid en spegelblank sjö? Laga mat i utekök och över öppen eld? Håva upp bubbel på nät? Se solnedgången från karg klippa med rödvin i kåsa? Nattbada (och nakenbada?) Löpning genom skogen och yoga i en glänt. Välkommen ut till vacker natur och tystnad… well så tyst det kan bli med ett gäng tjejer i vildmarken.

Och hör här nu. Unikt tillfälle, unik resa. Vi lovar att ni inte vill missa detta. Vi har alltid lite aktiviteter och överraskningar vi inte vill avslöja ännu. Men det vet ni vid det här laget. Vågar ni boka?

10 platser

BOKNING
Som alltid är det först till kvarn och ni bokar genom att kommentera med din mail på det vi kallar *Bokningsposten* OBS! Bokningen är bindande så fort du skrivit din kommentar. Vill du av någon anledning avboka så ser du själv till att hitta en ersättare. Läs mer om avboknigspolicy nedan.

PRIS:
5699 pp

INGÅR:
2 Nätter med Friendcation x Happie Camp
Del i boende av lyxiga Kanvastält
Sängkläder & handdukar
Mat för hela helgen (Vegansk och Laktosfri)
Aktiviteter & Surpriser

Obs. Ni tar er dit på egen hand samt tar med Snacks och rödvin efter eget behov.

OBS 2. Avbokning/Ombokning – Om du får förhinder ser du själv till att hitta en ersättare i gruppen (Reservlistan). Om du inte lyckas hitta en ersättare är det följande som gäller: Fram till 2 månader innan är det 50% Återbetalning. Mindre än 30 dagar full betalning från dig oavsett om du betalat in eller ej. Det finns väldigt få platser, så var säker på att du kan och vill när du bokar. Här är vi övertydliga – Du ser själv till att hitta en ersättare, eller så betalar du för resan oavsett om du hänger med eller inte.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *